Gebruiker in het zonnetje

Brabotech

Brabotech is een flexibel aannemingsbedrijf gevestigd in Etten-Leur. Het multidisciplinaire familiebedrijf is actief in betonreparatie, klein asfaltonderhoud, voegovergangen en waterdichtingen op betonnen bruggen en viaducten. Brabotech gebruikt KE-chain voor de keuringen in hun projecten. Wij zetten Brabotech graag in het zonnetje.

In een weekend overgoten met regen stond Steven Kroon met zijn collega’s op de A16 om werkzaamheden uit te voeren. Om de planning te waarborgen en alle registraties te doen gebruikte hij KE-chain. We hebben Steven Kroon gevraagd om een kleine toelichting over zijn gebruikerservaring:

We zijn bezig met aanbrengen van stalen geluidsarme voegovergang, kitvoegen en uitvoeren van beton en asfalt reparaties bij de A16. We werken met in totaal ongeveer zeventig man, verspreid over meerdere weekenden. Brabotech is verantwoordelijk om de gehele uitvoer in goede banen te leiden voor opdrachtgever Van Gelder.

Voorheen werkten we met papieren formulieren om registraties mee te doen. Uitdaging hierbij was dat het aanbrengen van wijzigingen lastig was; het doorstrepen van tekst verpeste gelijk het formulier. Ook was het bijhouden van actuele voortgang een uitdaging.

In KE-chain registreren we alle werkzaamheden voor dit project middels digitale formulieren, ter plaatse, op een tablet. Met KE-chain hebben we volledige controle over de digitale formulieren: Je hebt geen krassen meer op een papieren formulier en het is mogelijk om direct foto’s ter plaatse in te voegen. Door deze digitale manier van werken is een formulier gelijk compleet, met de juiste informatie bij het juiste formulier. Dit levert veel winst op in het compleet maken van het opleveringsdossier. Tot slot kun  je met KE-chain live meekijken, en heb je een volledig overzicht van alle ingevulde formulieren en formulieren die nog op de planning staan.

Slim samenwerken

vanuit kwaliteitsborging op basis van je eigen projectdata