Nieuw bij KE-chain!

Meldingen app. Overal met je telefoon

Nieuw bij KE-chain! De meldingen app. Simpel en snel meldingen doen vanaf je telefoon, met of zonder bereik, de vastlegging is altijd geborgd. De mobile app is nu gratis te downloaden bij je KE-chain digitaal keuren abonnement.

De meldingen in KE-chain kan je nu ook met de mobile app doen. De meldingen gedaan via de app komen automatisch in de lijst met meldingen van het project terecht. Het voordeel van de meldingen app is dat deze altijd bij de hand hebt met je eigen telefoon en altijd werkt online en offline. De meldingen app is te downloaden op de iOS en Android telefoons. 

Met de KE-chain app maak je een eenvoudige registratie tijdens het werk. Een melding kan een restpunt, afwijking, veiligheidissue, observatie of iets anders zijn wat voor het project van belang is en opgepakt moet worden.

KE-chain ontzorgt het project team door meldingen nu nog eenvoudiger te maken via de mobile app en te borgen dat deze meldingen automatisch bij het desbetreffende project worden opgenomen. In een overzichtelijke lijst kunnen de meldingen en bijbehorende acties verder worden afgehandeld door het projectteam. 

Met de app op je telefoon kom je gelijk in het overzicht met projecten waar jij aan werkt. Je selecteerd eenvoudig het project voor de melding. Je geeft een korte toelichting, voegt een foto en locatie toe en zet je handtekening. Na het aanmaken van een melding op een telefoon worden die automatisch aan het desbetreffende project gekoppeld. Op je telefoon zie je altijd welke meldingen je hebt gedaan en of ze al zijn geupload naar de KE-chain omgeving. En als je even geen bereik hebt, wordt de melding uiteraard geupload als je weer internetverbinding hebt. Meldingen doen: simpel en overal.

Slim samenwerken

vanuit kwaliteitsborging op basis van je eigen projectdata